Servicii de taierea gresiei in Moldova


Nu este un secret faptul ca, in procesul de reparatie, constructie sau reconstructie, utilizarea si aplicarea gresiei, marmurei sau granitului este foarte populara. De asemenea, gresie este adesea o parte integranta in fabricarii mobilierului exclusiv modern, cum ar fi blaturi si mese de bucatarie. Este principalul material pentru crearea fatadelor cladirilor si structurilor, cum ar fi coloane, trepte, maree, elemente de fereastra ale fatadei etc..


Din pacate, nu este neobisnuit ca clientii sa se confrunte cu problema manipularii neprofesionale a gresiei, lipsa experientei corespunzatoare si a echipamentelor necesare de la maestri, care este necesara pentru taierea gresiei in Chisinau cu calitate inalta, precum si pentru prelucrarea si spalarea placilor. In consecinta, acest lucru duce la deteriorarea, deformarea si distrugerea gresiei.


ARTIZANA va garanteaza calitate, profesionalism si o garantie pentru servicii de taierea gresiei in Moldova. De asemenea, oferim servicii precum:

 • prelucrarea gresiei,
 • taierea placilor la 45 de grade,
 • fabricarea de blaturi si fatade pentru bucatarie,
 • crestare, anti-alunecare, pe faianta de orice producator si format..  Lista serviciilor noastre include, de asemenea, taierea si prelucrarea gresiei pentru:

  • trepte (suprafata mata si structurala),
  • glafuri (gresie lustruita sau mata),
  • mareele (suprafata mata neteda),
  • elemente de fereastra silentioase ale fatadei si multe altele.


  ARTIZANA va ajuta la implementarea celor mai indraznete decizii ale designerilor moldoveni si straini, va integra cu usurinta orice dimensiune si format de placi in designul general al camerei. Suntem pe deplin responsabili pentru gresie dvs. in atelier, fara a o transfera catre client in caz de deteriorare din cauza suprasolicitarii placilor hiper-format, a defectelor din fabrica si a altor scuze. Oferim clientilor o selectie uriasa de gresie ceramica, marmura sau granit pentru cumparare, livrare garantata a placilor deja taiate si prelucrate in Moldova, in conformitate exacta cu dimensiunile specificate si cerintele clientilor.


  Este timpul sa lasam in trecut colturile si pantele strambe, peretii patati si zgariati de copii. Uitati de fatada mdf, suprafetele inmuiate si uscate. ARTIZANA este o garantie a calitatii si atitudinii constiincioase in servicii de taiere si prelucrare a ceramicii in Chisinau. De asemenea, suntem gata sa oferim asistenta tuturor maestrilor si clientilor acestora. Este timpul de a comanda taierea gresiei!

  Gresie si obiecte sanitare in Moldova – numai la Promag!


            Comentarii

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu